Suicide Squad – Öngyilkos osztag (2016) Teljes Film Magyarul Online

Suicide Squad – Öngyilkos osztag Teljes Film Online

MOVIE DETAIL :

Eredeti cím : Suicide Squad
Műfaj : Akció
Mozipremier (Magyar) : 2016. augusztus 4
Rendező : David Ayer

Az A.R.G.U.S.-nak sikerült elfogni a világ legveszélyesebb és leggonoszabb szuperbűnözőit. Mind a falak és rácsok nyújtotta hűst élvezik, olyan különleges börtönökben, ahonnét biztosan képtelen kiszabadulni. A Cég azonban tovább gondolja a dolgot és úgy dönt érdemes hasznosítani a rosszfiúkat és lányokat.

A szabadságukért cserébe szolgálatot kell teljesíteniük és azt kell tenniük, amit a Cég emberei akarnak. Kénytelen jót cselekedni, ugyanis a rosszakból verbuvált Öngyilkos Osztagot akkor vetik be, amikor az emberiség már nagyon nagy bajban és a hatóságok maguk képtelenek megoldani a helyzetet. Ha az Öngyilkos Osztag sikerrel jár, akkor a dicsőség az övék, ha pedig rosszul sül el a dolog, akkor mindent az osztag tagjaira kennek. Deadshot (Will Smith), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Bumeráng (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne) no és természetesen Joker (Jared Leto) a rosszak legrosszabbikai. Gonoszok, kegyetlenek és bármire képesek, most viszont az emberiség oldalán állnak… legalábbis remélhetőleg.

Suicide Squad – Öngyilkos osztag online filmek, Suicide Squad – Öngyilkos osztag teljes film, Suicide Squad – Öngyilkos osztag online magyarul, Suicide Squad – Öngyilkos osztag online mozicsillag, Suicide Squad – Öngyilkos osztag film online magyarul, Suicide Squad – Öngyilkos osztag magyar elozetes, Suicide Squad – Öngyilkos osztag online indavideo, Suicide Squad – Öngyilkos osztag letöltés

Leave a comment